Županija daje 400.000 kuna za ulaganje u smještajne kapacitete

Održana je nova sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko–križevačke županije, a jedna od tema bila je i potpora turističkim djelatnicima. Dodajmo kako su odobrene potpore po raspisanim javnim pozivima za Udruženo oglašavanje sustava turističkih zajednica s područja Koprivničko-križevačke županije za 2021. godinu i za dodjelu financijske potpore inicijativama i razvoju turističkih proizvoda za sustav Turističkih zajednica na području županije.

-Odlučili smo i raspisati javni poziv za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2021. godinu za koju namjenu je osigurano 400.000 kuna – navode.

Članovi vijeća raspravljali su i o aktivnostima Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za prethodno razdoblje a kao glavna zadaća istaknuta je izrada strategije razvoja turizma Koprivničko-križevačke županije. Između ostalih aktivnosti planiranih za 2021. godinu, poseban naglasak stavljen je na daljnju promociju turističke ponude naše županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI