Županija dodijelila potpore za 11 mladih poduzetnika i njihovo zapošljavanje

Podravski list profile
Sredstva u iznosu od 330.000 kuna, doznajemo, osigurana su u županijskom proračunu

Danas su u prostorijama Županijske uprave potpisani ugovori o dodjeli potpora za samozapošljavanje mladih poduzetnika, njih ukupno 11. Sredstva u iznosu od 330.000 kuna, doznajemo, osigurana su u županijskom proračunu u sklopu programa „Partnerstvo za sve 2″.

-Svaki od korisnika dobit će po 30 tisuća kuna koje će koristiti u nekoj od djelatnosti za koje su registrirani njihovi gospodarski subjekti – ističu u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Uime korisnika potpora Kristina Kovačić, koja je otvorila obrt za unikatno rađeni ručni nakit, rekla je kako zahvaljuje Županiji i PORA-i na edukaciji i financijskoj potpori. Među korisnicima potpora ima raznih zanimanja: čuvanje djece predškolske dobi, poticanje dječjeg kreativnog stvaralaštva i organizacija dječjih rođendana, završni građevinski radovi, snimanje kamerom i dronom, dekoriranje, restauriranje tapeciranog namještaja, popravak namještaja, izrada modernog nakita, pizzerija, putnička agencija i organizator putovanja, šišanje pasa i hotel za pse te pružanja usluga u ordinaciji dentalne medicine.

FOTO Kckž

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI