Županija i sindikati postigli dogovor i potpisali kolektivni za sljedeće četiri godine

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županija i zaposlenici u upravnim tijelima Koprivničko-križevačke županije postigli su dogovor i potpisali ovaj tjedan Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u upravnim tijelima za novo četverogodišnje razdoblje.

Ugovor su potpisali župan Darko Koren kao predstavnik poslodavca i Iva Šušković predsjednica Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske. Župan je bio zadovoljani: 

-Veliku pažnju poklanjamo zaštiti radnih prava i zbog toga smo nastojali uskladiti što je više moguće stavova s našim županijskim Sindikatom. Svjesni smo činjenice da ne može biti sve idealno, no vjerujem kako smo pronašli najbolji put kojim ćemo nastaviti razvijati odnos povjerenja – rekao je Koren, dok je Šušković dodala:

-Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u pregovorima koji za cilj imaju razvoj socijalnog dijaloga na obostranu korist. U ovoj se Županijskoj upravi osjeća dobro ozračje i pripadnost kolektivu, voljela bih da je takva kvaliteta odnosa i u drugim županijama – napomenula je Šušković.

FOTO KcKž

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI