Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županija nastavlja sufinancirati rad koprivničkog HGSS-a

Kako doznajemo, danas su u župan Darko Koren i pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Koprivnica Dejan Bojovski potpisali novi sporazum o financiranju redovne djelatnosti HGSS Stanice Koprivnica. Financiranjem djelatnosti HGSS-a, naveo je župan Koren, pokazuju koliko vrednuju i cijene njihov rad.

-Znamo da na snage HGSS-a uvijek možemo računati u najzahtjevnijim zadatcima te vam zahvaljujem na odličnoj suradnji koja traje već šestu godinu. Uz Koprivnicu, potrebno je istaknuti i vaš angažman u ispostavama u Križevcima i Đurđevcu te na drugim lokacijama na području naše županije. Svake godine nastojimo kroz materijalnu potporu pokazati da vrednujemo sve što radite te napraviti iskorak – naglasio je župan.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić istaknuo je kako su HGSS-ovci jedna od najvažnijih operativnih snaga sustava.

-Pokazali ste da se na vas itekako može računati, a ne smijemo zaboraviti niti vaše redovne aktivnosti posebice u dijelu turističkog aspekta koji je vezan za Kalnik i Dravu gdje svojim prisustvom i intervencijama pružate zaštitu stanovnicima naše županije – istaknuo je Ljubić.

Ispred HGSS-a Stanice Koprivnica, pročelnik Dejan Bojovski zahvalio je Županiji na kontinuiranoj pomoći.

-Bez vaše pomoći ne bismo niti postojali. Kontinuirano radimo na poboljšanju našeg sustava, izvrsno surađujemo sa svim drugim žurnim službama, a veliku pozornost polažemo na daljnje usavršavanje naših članova kroz razne edukacije te nabavku moderne opreme kako bi mogli pružiti još više u teškim situacijama kojih ne nedostaje. Trenutno provodimo i aktivnosti na uređenju prostora budućeg sjedišta HGSS Stanice Koprivnica koji se nalaze na Čardi – zaključio je pročelnik Bojovski.

FOTO kckž

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI