Županija osigurala 1,1 milijun kuna za programe i projekte udruga

Koprivničko-križevačka županija objavila je Natječaj za sufinanciranje programa ustanova u kulturi, za koje je i ove godine osigurala 1,1 milijun kuna.

– Natječaj obuhvaća programe ustanova u kulturi koje djeluju na području županije te svojim projektima doprinose kulturnom razvoju i očuvanju kulturnih vrijednosti u našoj županiji – kazali su iz Županije.

Zainteresirani se mogu prijaviti na prioritetna područja koja obuhvaćaju izdavačku djelatnost, likovnu djelatnost, zatim manifestacije koje obuhvaćaju književnu, kazališnu, glazbenu, filmsku djelatnost te razvitak kulturno-umjetničkog amaterizma, zaštitu i održavanje sakralnih objekata i provođenje vjerskih manifestacija te obilježavanje blagdana, djelatnost i rad Zajednice kulturno-umjetničkih udruga te ostala područja kulture. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je do 26. veljače do 15 sati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI