Županija poziva darovite učenike da se prijave za školovanje u Centru izvrsnosti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Daroviti učenici osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije mogu se još do 6. srpnja, što znači do sljedećeg ponedljeljka prijaviti za pohađanje jednog od 13 programa u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije, poručili su iz županijske uprave.

Riječ je o programima u matematici, informatici, fizici, biologiji, kemiji, astronomiji, robotici, novim tehnologijama, hrvatskom jeziku, likovnoj umjetnosti, povijesti, poduzetništvu i šahu.

-S polaznicima rade iskusni mentori, a za učenike koji prođu testiranje pohađanje programa je potpuno besplatno.- izvijestili su iz Varždinske županije.

Daroviti učenici mogu se prijaviti na natječaj županije

Više informacija o programima može se pronaći na internetskoj stranici Centara izvrsnosti www.civz.hr, na kojoj je dostupan i obrazac za online prijavu koju popunjavaju roditelji za mlađe učenike ili oni sami.

Testiranja su predviđena od 31. kolovoza do 5. rujna 2020., a o vremenu i mjestu testiranja učenike će putem elektroničke pošte obavijestiti voditelji centra za koji su se prijavili.

Inače, nova školska godina u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije počinje početkom listopada, a nastava će se održavati subotom. Varaždinska županija je za učenike izvan Varaždina osigurala besplatan prijevoz te obrok. Sve dodatne informacije učenici i roditelji/staratelji mogu dobiti od voditelja centara (kontakti na stranicama svakog centra) ili na etc-hrvatska@civz.hr

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI