Županija poziva darovite učenike da se prijave za školovanje u Centru izvrsnosti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Daroviti učenici osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije mogu se još do 6. srpnja, što znači do sljedećeg ponedljeljka prijaviti za pohađanje jednog od 13 programa u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije, poručili su iz županijske uprave.

Riječ je o programima u matematici, informatici, fizici, biologiji, kemiji, astronomiji, robotici, novim tehnologijama, hrvatskom jeziku, likovnoj umjetnosti, povijesti, poduzetništvu i šahu.

-S polaznicima rade iskusni mentori, a za učenike koji prođu testiranje pohađanje programa je potpuno besplatno.- izvijestili su iz Varždinske županije.

Daroviti učenici mogu se prijaviti na natječaj županije

Više informacija o programima može se pronaći na internetskoj stranici Centara izvrsnosti www.civz.hr, na kojoj je dostupan i obrazac za online prijavu koju popunjavaju roditelji za mlađe učenike ili oni sami.

Testiranja su predviđena od 31. kolovoza do 5. rujna 2020., a o vremenu i mjestu testiranja učenike će putem elektroničke pošte obavijestiti voditelji centra za koji su se prijavili.

Inače, nova školska godina u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije počinje početkom listopada, a nastava će se održavati subotom. Varaždinska županija je za učenike izvan Varaždina osigurala besplatan prijevoz te obrok. Sve dodatne informacije učenici i roditelji/staratelji mogu dobiti od voditelja centara (kontakti na stranicama svakog centra) ili na etc-hrvatska@civz.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI