Županija sprema novi investicijski ciklus od 115 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničko-križevačka županija kontinuirano ulaže u školsku infrastrukturu radi poboljšanja materijalnih uvjeta za učenike i nastavnike te su za naredno razdoblje planirani radovi vrijedni čak dva milijuna kuna.

Značajan je to doprinos obrazovnom sustavu ako se uzme u obzir da su u tijeku i radovi na 70 milijuna kuna vrijednom projektu izgradnje i opremanja školskih sportskih dvorana u pet općina te 70 milijuna kuna vrijednog županijskog Centra kompetentnosti.

Od radova je planirana obnova krovišta Područne škole Velika Mučna, krovišta dvorane Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci i uređenje igrališta Osnovne škole Kalnik. Od ostalih radova koji su u tijeku, u Osnovnoj školi Gola izvode se radovi na rekonstrukciji kuhinje i zbornice, u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec rekonstruira se krovište na matičnoj školi u Kunovcu, a u Područnoj školi Hlebine u tijeku je unutarnje uređenje prostora škole. Radovi dogradnje škole izvode se i u Područnoj školi Miholec koja obuhvaća dogradnju kotlovnice i spremišta te rekonstrukciju zapadnog krila koje će biti dvorana od 60 kvadratnih metara.

Spomenimo i kako Županija planira novi investicijski ciklus vrijedan 115 milijuna kuna kojim će se kroz rekonstrukciju i dogradnju desetak školskih objekata stvoriti uvjeti za jednosmjensku nastavu u svim školama kojima je osnivač, a u planu su i nove energetske obnove škola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI