Županijska skupština o izvješćima ustanova i proračunu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vijećnici Županijske skupštine danas imaju 19. po redu sjednicu. Na stolu se našlo 37 točaka dnevnog reda, izvješća o radu, i to: Godišnje izvješće o izvršenju Proračuna naše županije za prošlu godinu, razmatranje izvješća o mjerama Međunarodne suradnje, izvješće o radu Županijskog savjeta mladih, izvješće o radu Povjerenstva za ravnopravnost spolova i koordinacija za ljudska prava, Provođenje mjera prema programu za komunalno, vodno i konkurentno gospodarstvo, izvješće o ruralnom razvoju te lovnom gospodarstvu i šumarstvu, te izvješće o prirodnim nepogodama.

Također, raspravljat će o Provedbi razvojne strategije 2014.-2020., radu i financijskom poslovanju PORE, ostvarenju godišnjeg programa rada Javnih ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode, radu i utrošku sredstava Zavoda za prostorno uređenje, upravljanju županijskim i lokalnim cestama. Razmatrat će poslovanje Piškornice, te rad i financijsko izvješće Turističke zajednice.

Na stolu je i godišnji obračun Doma za starije i nemoćne Koprivnica, rad i financijski rezultati zdravstvenih ustanova, pružanje usluga pomoći u kući starijim osobama, realizacija javnih potreba u kulturi, odgoju, obrazovanju i drugi interesi građana, akcijski plan za socijalno uključivanje Roma, razvoj civilnog društva, rad zajednice sportova, kao i realizacije programske djelatnosti sporta.

Također, sagledat će se i realizacija Programa iz područja osnovnog i srednjeg školstva, ali i stipendiranje i kreditiranje studenta.

Zadnja točka je razmatranje o korištenju sredstava proračuna naše županije – Proračunska zaliha za siječanj ove godine.

Uskoro opširnije…

Foto Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI