Županijska spin liga: SRK Koprivnica najbolja u drugom kolu

Na rijeci Dravi na lokaciji Sigečki zaton održano je drugo kolo županijske Spin lige. Domaćin drugog kola lige bio je SRK Šoderica iz Koprivnice. Deset ekipa u četiri sata natjecanja ulovilo je jako malo riba te je trebalo dosta znanja i sreće za upis na rijeci Dravi. Upisalo se samo pola od prijavljenih ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Koprivnica (Mažar/Kolar) sa štukom od 63 cm koja im je donijela 3969 bodova i prvo mjesto.

Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Hlebine sa štukom od 61 cm i ostvarenih 3844 boda, a treće je mjesto osvojila ekipa SRK I. Generalić iz Sigeca s četiri ulova i ostvarenih 3227 bodova. Upis su još ostvarile ekipr Carp Podravina i Šoderica.

Pehare i medalje najboljim ekipama podijelili su predsjednik ŠRS županije Ivan Petak i predsjednik ŠRK-a Šoderica Mihael Rumek.

Ukupno nakon dva kola lige u vodstvu je SRK Koprivnica s 20 bodova, na drugom je mjestu ekipa SRK Hlebine s 21,5 bodova, treći su SRK I. Generalić Sigetec, na četvrtom je mjestu ekipa Šoderica sa 23,50 bodova, a peti ŠRK Carp Podravina s 26 bodova. Liga se nastavlja trećim kolom polovicom rujna na jezeru Šoderica. (Ribolov KC)

FOTO Ribolov KC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI