Županijski turizam ima novi vizualni identitet: Obnova dvorca u Rasinji prioritet

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županijska Turistička zajednica koprivničko-križevačka ima novi vizualni identitet i promidžbene materijale, a oni su predstavljeni danas u Županijskoj upravi. Prisustvovali su župan Darko Koren, koji je i predsjednik županijske Turističke zajednice, zatim zamjenik župana Darko Sobota, pomoćnica direktora Turističke zajednice županije Kristina Sočev sa suradnicima te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Marijan Štimac.

-Osvježili smo vizualni identitet naše Turističke zajednice kojeg smo nazvali Podravina i Prigorje “Paleta doživljaja” i koji će uvjeren sam još više doprinijeti turističkoj prepoznatljivosti županije – rekao je župan Koren i dodao da su svjesni da imaju velike potencijale koje treba još više iskoristiti.

Sobota, Sočev, Koren i Štimac

-Nažalost na području županije nemamo toplice koje bi u sklopu zdravstvenog turizma poticale i druge projekte, no dobro upravljamo i razvijamo ono s čime raspolažemo – dometnuo je.

Slaže se kako treba unaprijediti turističku infrastrukturu i otvoriti smještajne kapacitete, no činjenica je da javni sektor ne može biti nositelj velikih turističkih projekata već on mora biti logistička potpora privatnom sektoru. Kao jedan od najvažnijih projekata koji će turistički unaprijediti sjeverozapadnu Hrvatsku naveo je revitalizaciju dvorca Inkey u Rasinji koji je Županija prošle godine kupila na javnoj dražbi kako bi ga spasila od daljnjeg propadanja.

Pomoćnica direktora Turističke zajednice županije Kristina Sočev predstavila je novi vizualni identitet. Redizajniran je omot promotivnog turističkog filma, izrađene su turistička karta Koprivničko-križevačke županije, brošura Paleta kulture Podravine i Prigorja, kalendar događanja za 2020. godinu te je izrađena  nova internet stranica podravinaiprigorje.hr.

-Nema mjeseca, pa čak ni vikenda ove godine u kojem nema neke aktivnosti ili manifestacije. Jedna od većih manifestacija održat će se već 27. ožujka, otvara se izložba našeg poznatog projekta kojim promoviramo naivnu umjetnost, Pisanica od srca koja će po prvi puta biti otvorena do Uskrsnog ponedjeljka 14. travnja – kazala je Sočev.

FOTO KcKž

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI