Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županijskim ribolovcima dodijeljene nagrade državnog saveza

Hrvatski športski ribolovni savez i ove je godine tradicionalno dodijelio priznanja najuspješnijim ekipama i pojedincima za prethodnu godinu. Domaćinstvo svečane dodjele ove godine pripalo je Međimurju, točnije gradu Prelogu. Od sveukupno 75 uručenih nagrada, kako pojedincima tako i ekipama, posebno su se istaknuli i ribolovci Koprivničko-križevačke županije.

Dobitnik posebnog priznanja je Leon Međimurec kao osvajač zlatne medalje na svjetskom prvenstvu, zatim ŠRK Bistra iz Repaša kao prva ekipa u Trećoj ligi Sjever u kategoriji seniora, ŠRK Smuđ iz Legrada koja je u istoj ligi završio drugi i ŠRK Carp Podravina kao treći u Prvoj ligi grabežljivaca bez čamca. Među dobitnicima našla se i ženska ekipa seniorki ŠRK-a Koprivnica koja je zauzela drugo mjesto u Prvoj ligi HŠRS-a.

Osim njih, dodijeljene su nagrade i Mladenu Gresu iz ŠRK-a Smuđ Legrad za najboljeg pojedinačnog u Trećoj ligi Sjever, zatim Petru Pregibanu iz Bistre Repaš za osvojeno drugo mjesto kao i klupskom mu kolegi Mariju Saboliću za plasman na trećem mjestu. Sanja Oreški iz ŠRK-a Koprivnica dobitnica je priznanja za osvojeno drugo mjesto u pojedinačnoj kategoriji za seniorke.

Velika su to priznanja našim ribičima, koji su među najuspješnijim sportašima u našoj županiji, i koja im daju ohrabrenje i vjetar u leđa pred novu sportsku ribolovnu sezonu.

Foto: HŠRS Koprivničko-križevačke županije

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

PODRAVSKI DOZNAJE

Legrađani imaju novog trenera, Čikovića na klupi mijenja legenda podravskog nogometa

U ZNAK SJEĆANJA NA TRAGIČNO PREMINULU ČLANICU DRUŠTVA

Rekordan broj sudionika na 8. Memorijalu Valentina Sokač

a sad adio...

FOTO Podravka slavila u vječitom hrvatskom derbiju i jednu ruku već stavila na pehar

svi rezultati županijskog nogometa

FOTO Hrpa golova diljem županije, Ždalčani pokleknuli, Močilanima luda utakmica

SUPER VAŽNI BODOVI

FOTO Mioč presudio svojima! Slaven demolirao Osječane u najboljoj utakmici u ovoj godini

natjecalo se 14 ekipa

FOTO Održan 12. po redu Mokri kup Kunovca

Upišite pojam koji želite pretraživati