Županiju posjetio glavni tajnik Saveza Alpe Jadran

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u županijskoj upravi održao je prijam za glavnog tajnika Saveza Alpe Jadran Thomasa Pseinera. Razgovaralo se o dosad provedenim projektima i partnerstvima te budućoj suradnji.

– Očekujemo još više projekata, a udruge se trebaju povezati na većoj razini. Županija pomaže rad udruga različitih područja, ali je važna i međunarodna povezanost radi iskustva i novih projektnih ideja – istaknuo je Ljubić.

Thomas Pseiner naglasio je kako sve članice Saveza Alpe Jadran imaju isti cilj, a to je pronalazak rješenja za COVID krizu. Darko Masnec, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu, prezentirao je projekte u provedbi, one vezane uz područje rijeke Drave koja povezuje i članice Saveza Alpe Jadran. Od 2014. do danas, udruge naše županije provele su 50 projekata koje je Savez Alpe Jadran sufinancirao u iznosu od 93.270 eura, a Županija projekte udruga u iznosu od 404.072,50 kn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI