Županova odluka: Prestanak izravnog rada sa strankama

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas je u Županijskoj upravi održan Kolegij s pročelnicima upravnih tijela Županijske uprave i ravnateljima županijskih ustanova o donesenoj Odluci o preventivnoj mjeri prestanka izravnog rada sa strankama.

Prema riječima župana, Darka Korena sva upravna tijela naše županije, upravna tijela kojima je županija osnivač te trgovačka društva u kojima županija ima poslovne odjele prestaju sa izravnim radom sa strankama. Sav rad sa strankama odvijat će se svakim radnim danom putem elektroničke pošte ili putem telefona. Osim, ako navedene opcije nisu moguće, službenici će moći komunicirati sa strankama neposredno u uredima upravnih tijela županije. Međutim, morat će poštivat higijenske standarde propisane od strane Stožera civilne zaštite.

Svaka ova mjera uvodi se s ciljem suzbijanja širenja zarazne bolesti, ali i zaštite građana kao i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

Foto (ustupila KC-KŽ županija)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI