ZVIJEZDA ‘ŽIVOTA NA VAGI’ Josip Marelja (19): Prije nisam imao djevojku, a sad stotine cura žele biti moje

U Zagrebu je upoznao djevojku koja je osvojila njegovo srce


Autor: podravski.hr — 21.12.2017. / 8:13 Stil

Vesela i ponosna obitelj Marelja iz Virja

Josip Marelja, 19-godišnjak iz Virja kod Đurđevca, preko noći je postao zvijezda zahvaljujući showu Život na vagi. U tri mjeseca koliko je trajao show Josip je smršavio čak 38,5 kilograma te osvojio simpatije hrvatske javnosti.
Prije početka Života na vagi Josip je imao 127,7 kilograma, a na kraju vaga je pokazala težinu od 89,2 kilograma. Iako u finalu nije odnio pobjedu, ostvario je svoj cilj i sad se okreće potpuno novom životu. Za prijavu, kaže Josip, najaslužniji je njegov otac Tonko.
– Tata je vidio koliko sam nezadovoljan svojim izgledom i da je moje samopouzdanje nisko pa me prijavio u showu u nadi da ću uspjeti i veliko mu hvala za to. Skinuo sam brojne kilograme i otvorio sebi velika vrata javnog svijeta pa mi je show donio puno toga lijepog – ističe Josip Marelja.
Bez truda, znoja i volje, dodaje Josip, ne bi bilo ni uspjeha. Tri mjeseca izolacije i napornog rada dali su rezultate i kad se ponovno “pojavio” u Virju obitelj i svi prijatelji bili su oduševljeni transformacijom.
Prije početka showa Josip nije imao djevojku, no nakon tri mjeseca izolacije i skidanja viška kilograma i ljubav je pokucala na njegova vrata. U Zagrebu je upoznao djevojku koja je osvojila njegovo srce.
– Sad ima na stotine cura koje žele biti sa mnom, ali mene je jednostavno teško osvojiti, a pronašao sam ono što sam tražio u ljubavi – odlučno će Marelja. (db)

Josip na početku showa

Josip danas ima manje od 90 kg

FOTO: OBITELJSKI ALBUM