Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

100 godina Panonije: Otvorena izložba, okupile se legende, nogometni turnir…

Podravina i Prigorje dobili su još jednog sportskog stogodišnjaka. Riječ je o Nogometnom klubu Panonija iz Peteranca koji je prošlog tjedna obilježavao svoj veliki jubilej. Tom je prilikom u Galeriji Ivan Sabolić u Peterancu organizirana izložba. Fotografijama je predstavljena izuzetno bogata povijest tog kluba iz mjesta nadomak Koprivnice, postavljeni su neki stari dresovi iz povijesti, a okupljeni članovi i prijatelji kluba mogli su saznati o NK-u nešto što do sada možda i nisu znali.

Proslava 100 godina kluba zatim se preselila na veliki nogometni teren. U subotu su utakmicu odigrale legende Panonije. Okupljeni u dvije momčadi veteranski su se majstori kluba, među kojima su bili i pojedinci koji su klub držali na nogama i brinuli se o njemu, sportski su se podružili i odigrali utakmicu nakon koje su se zabavili uz večeru. Središnji događaj proslave rođendana kluba bit će u srijedu, na općinski blagdan Petrovo.

Osim prošćenja u Peterancu, žive glazbe, na igralištu Panonije održat će se utakmica seniora protiv legendi HNL-a. Ne smijemo svakako ni zaboraviti na malonogometni turnir koji je ušao u završnu fazu, a u srijedu se igralo finale za prvo, i malo finale za treće mjesto. Za prvo mjesto borili su se Caffe bar 048 II i Bauštelci, a za treće mjesto Autoelektrika Zoki i domaći dečki Boca Juniors/Dolenec sport.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

NEĆE PA NEĆE

Lopte su bile dobro napumpane, ali malo je to značilo slavenašima. Pali bez ispaljenog metka

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

preporodio ih mario gregurina

FOTO Sjajna predstava i velika tri boda ‘malih’ slavenaša, s tri komada isprašili Osijek

NA TRAVNJAK BI MOGLE ISTRČATI I DVIJE KRIŽEVČANKE

Povijesna utakmica za hrvatske nogometašice, Ivana Kirilenko: Imamo srce koje ne odustaje

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati