Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Uspješni kros natjecatelji iz “Radića” kod gradonačelnika

Gradonačelnik Mišel Jakšić primio je učenike Osnovne škole Braća Radić, koji su na državnom natjecanju u krosu osvojili prvo i treće mjesto. Uz učenike prijemu su prisustvovali ravnatelj Krešo Grgac i mentorica Jasmina Markić.

-Koprivnica je oduvijek bila grad sporta te upravo ovakvi uspjesi mladih sportaša to najbolje dokazuju. Mladim uspješnim sportašima čestitam na ostvarenom uspjehu te hvala što pronose ime grada Kopirnice – rekao je Jakšić dok su učenici ispričali svoje dojmove s natjecanja te napomenuli kako su sretni zbog ostvarenog rezultata, ali i stečenog iskustva koje im je ovakvo natjecanje omogućilo.

Zadovoljstvo ostvarenim rezultatom istaknuo je i ravnatelj Krešo Gragac koji je napomenuo kako je osim dobre fizičke spreme presudno bilo samopouzdanje učenika. Za to je kao posebno zaslužnu istaknuo mentoricu Jasminu Markić.

Prvo mjesto osvojili su učenici 5. i 6. razreda i to Petar Slavinić, Lovro Pavičić, David Šuster i Vilim Štubelj, a učenik Petar Slavinić uvjerljivo je prvi ušao u cilj. Treće mjesto osvojili su učenici 7. i 8. razreda Dorijan Matijaško, Dani Canjuga, Antonio Cimerman i Luka Novak.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TEŠKA KRAĐA U KOPRIVNICI

Policija uhvatila mladiće koji su provalili u kiosk pokraj osnovne škole. Jedan je maloljetan

KORISNE INFORMACIJE

Evo tko sve ima pravo na dodatak na mirovinu

Podravec koji je rušio i gradio četiri države

FOTO U Zagrebu sahranjen Josip Manolić

novčano je kažnjen

BMW-om bježao policiji, počinio pet prekršaja

požar u pitomači

FOTO Vatra progutala drvarnicu, zahvatila dio obiteljske kuće

PLINSKI TOPOVI GRUBO UTJEČU NA KVALITETU NJIHOVA ŽIVOTA

VIDEO Legrađani na rubu živaca: “Ne možemo spavati, djeca nam imaju tikove, a kokoši su prestale nesti jaja”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati