Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Uspješni kros natjecatelji iz “Radića” kod gradonačelnika

Gradonačelnik Mišel Jakšić primio je učenike Osnovne škole Braća Radić, koji su na državnom natjecanju u krosu osvojili prvo i treće mjesto. Uz učenike prijemu su prisustvovali ravnatelj Krešo Grgac i mentorica Jasmina Markić.

-Koprivnica je oduvijek bila grad sporta te upravo ovakvi uspjesi mladih sportaša to najbolje dokazuju. Mladim uspješnim sportašima čestitam na ostvarenom uspjehu te hvala što pronose ime grada Kopirnice – rekao je Jakšić dok su učenici ispričali svoje dojmove s natjecanja te napomenuli kako su sretni zbog ostvarenog rezultata, ali i stečenog iskustva koje im je ovakvo natjecanje omogućilo.

Zadovoljstvo ostvarenim rezultatom istaknuo je i ravnatelj Krešo Gragac koji je napomenuo kako je osim dobre fizičke spreme presudno bilo samopouzdanje učenika. Za to je kao posebno zaslužnu istaknuo mentoricu Jasminu Markić.

Prvo mjesto osvojili su učenici 5. i 6. razreda i to Petar Slavinić, Lovro Pavičić, David Šuster i Vilim Štubelj, a učenik Petar Slavinić uvjerljivo je prvi ušao u cilj. Treće mjesto osvojili su učenici 7. i 8. razreda Dorijan Matijaško, Dani Canjuga, Antonio Cimerman i Luka Novak.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI