Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničko parkiralište pod vodom: Za doći do automata trebaju vam čizme!

Parkiralište kod bolnice u Koprivnici nakon svake obilnije kiše stvara probleme vozačima koji ga koriste. Sve je više udubljenja na parkiralištu pa na tim mjestima nastaju lokve zbog čega su vozači ogorčeni.

– Ako nemamo čizme, ne možemo normalno doći do automata za naplatu. Prisiljeni smo hodati po blatu na travnatim površinama kako bismo kupili kartu. Dodatni problem su i pojedina parkirna mjesta koja su također pod vodom pa ako se tu parkiramo, ne možemo normalno izaći iz auta – žale se ogorčeni vozači.

Godinama, dodaju oni, parkiralište nije obnavljano, a s obzirom na lokve neprimjereno je naplaćivati parkiranje.

– Udubljenja, i kad nema kiša, stvaraju probleme starijim i slabije pokretnim osobama. Mora se paziti na svaki korak, a oni koji hodaju sa štakama muku muče dok ne dođu do nogostupa. Sramotno je da se od vozača traži naplata, a da se ništa ne ulaže kako bi se parkiralište uredilo. Kod bolnice parkiralište jednostavno ne bi smjelo tako izgledati i trebalo bi biti prioritet za redovito uređivanje – zaključuju ogorčeni vozači.

U gradskoj tvrtki Komunalac, koja je koncesionar za parkiralište kod bolnice, ističu kako su upoznati s problemima na koje upozoravaju vozači.

– U skladu s planom i proračunom održavanja parkirališnih mjesta u Koprivnici svake godine ulaže se u parkirališnu infrastrukturu, a trenutno su u fazi planiranja radovi kojima bi se uredilo parkiralište kod bolnice i popravili nedostaci – dodaju u Komunalcu.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI