Kup Peski: Ekipa Picoka iz Đurđevca osvojila pobjednički pehar

Sportsko-ribolovni klub Peski iz Đurđevca na izletištu Čarda u Novom Virju organizirao je tradicionalni Kup Peski u sportskom ribolovu na kojem je nastupilo 11 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa Picoka iz Đurđevca u sastavu Lidija Prpoš te Barica i Mladen Patačko, drugo domaćin Peski u sastavu Dino Jeftimov, Ivica Vrabec i Tvrtko Krešić te treće Šaran iz Molva u sastavu Ivan Vedriš, Božidar Sabočanec i Štefo Šandor.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Krešimir Kadija iz Đelekovca, drugo Božidar Sabočanec iz molvarskog Šarana te treće Tvrtko Krešić iz ekipe Peski.

– Iako su ulovi ove godine bili skromniji, vremenske prilike išle su nam na ruku pa smo nakon natjecateljskog dijela priredili i prigodno druženje. Zahvaljujemo svim ekipama koje su se odazvale i vjerujemo da će doći i iduće godine – kaže Ivica Vrabec, tajnik Sportsko-ribolovnog kluba Peski.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI