Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Amazon of Europe Bike Trail u konkurenciji za najbolji županijski EU projekt

Amazon of Europe Bike Trail projekt je koji je u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji u izbor za najbolji EU projekt predložila PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije.

Podsjetimo, izbor za najbolji županijski EU projekt organizira Hanza media u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr, uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Uz Amazon of Europe Bike Trail, drugi predstavnik Županije u izboru za najbolji EU projekt je Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad – u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici.

Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati 25. listopada 2022. na Danima regionalnog razvoja i fondova EU, a glas za projekte iz naše županije možete dati do 17. listopada OVDJE!

FOTO: KCKŽŽ

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI