Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Atletika: Limači odlični u Čakovcu, kadeti osvojili treće i četvrto mjesto

Mlađe kategorije koprivničkog Atletskog kluba nastupile su na 4. Kolu HALS-a, koje je održano u Čakovcu za limačice i limače, odnosno u Zagrebu za starije kategorije.

Na ovom natjecanju limači i limačice AK Koprivnice osvojili su 3 srebrne i 6 brončanih medalja. Valja napomenuti da su limačice u ukupnom poretku ovog kola osvojile 3. mjesto. U ukupnom poretku HALS-a za 2022. godinu limačice su sveukupno osvojile izvanredno 2. mjesto, dok su limači sveukupno osvojili 6. mjesto.

Kod kadeta u ukupnom plasmanu za ovu sezonu osvojili su osvojili 3. mjesto, mlađi kadeti su osvojili 4. mjesto, mlađe kadetkinje osvojile su 4. mjesto (4/25) i kadetkinje su osvojile 9. mjesto (9/27). Sveukupno u ženskoj konkurenciji osvojeno je 3. mjesto od 29 klubova, dok je u muškoj konkurenciji također osvojeno 3. mjesto od 29 klubova.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI