Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bauwerk se širi na svjetskom tržištu, kupili veliku američku drvnu tvrtku

Kako doznajemo, Grupacija Bauwerk Group koja ima svoju podružnicu i u Đurđevcu, preuzela je ovih dana američki Somerset Hardwood Flooring, sa sjedištem u Somersetu, Kentucky (SAD).

-Ovom akvizicijom, Bauwerk Group jača svoj globalni profil i stječe snažnije uporište na rastućim tržištima podova u SAD-u i Kanadi. Transakciju karakterizira izrazito komplementarna priroda dviju tvrtki. Somerset Hardwood Flooring ima etabliran brend i jaku tržišnu poziciju u SAD-u sa značajnom prisutnošću u relevantnim prodajnim kanalima. Poznat po podovima od punog tvrdog drva, Somerset Hardwood Flooring će imati koristi od stručnosti Bauwerk grupe u višeslojnim projektiranim podovima – naveli su u Bauwerku i dodali kako se ova grupacija pozicionira kao globalni tržišni lider u kvalitetnim podovima od tvrdog drva s geografski dobro rasprostranjenim prometom od oko 400 milijuna CHF i volumenom proizvodnje od više od 11,5 milijuna četvornih metara.

-Uz Somerset Hardwood Flooring pronašli smo idealnog partnera za sjevernoameričku ekspanziju Bauwerk grupe. Svi zahtjevi koje smo postavili za akviziciju, kao što su dobro pozicioniranje na tržištu, proizvodni kapacitet, visoka kvaliteta i usklađenost u smislu vrijednosti i ljudi, vrijede za Somerset – izjavio je Patrick Hardy, izvršni direktor i predsjednik Bauwerk Group AG.

FOTO Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati