Belgijski izviđači uživali u Podravini

U sklopu Erasmus+ projekta Odred izviđača Kamengrad ugostio je skupinu Belgijanaca, koja je prošli tjedan boravila na Šoderici od utorka do nedjelje. Osim Šoderice, hodali su uz Dravu, posjetili Hlebine i Đurđevac. Razlike u načinu logorovanja i kulturi predstavljale su najslađi problem upravo zbog toga što su ih priželjkivali, kažu u Kamengradu i dodaju kako su iznimno sretni i ponosni što su mogli upoznati jednu stranu izviđačku skupinu s ljepotama našeg mirnog i ravnog kraja.

– Početkom godine dobili smo ponudu da preko Erasmus projekta ugostimo skupinu izviđača iz Belgije na sedmodnevni kamp. Kako cijele godine redamo aktivnosti jednu za drugom, dugo smo razmatrali imamo li vremena za takav pothvat. Naravno da nismo propustili toliko savršenu priliku da naši članovi sklope nova prijateljstva i upoznaju se s belgijskom kulturom – kažu u Kamengradu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI