Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bikovima nikad ne lažite, lavu dajte da bude glavni, a strijelcu ne dirajte slobodu

Ovan

Zapamtite: Ovan vam mora uvijek biti prioritet i mora biti u centru vaše pažnje. Ako ovan samo pomisli da vas više ne privlači, spreman je na raskid. I nikad, ali baš nikad nemojte uspoređivati svog ovna s nekim drugim muškarcem s kojim ste bili, koliko god bili ljuti, jer je moguće da će vam vječno prebacivati zbog toga.

Bik

Nikad nemojte lagati biku. “Bijele laži” su jedna stvar, ali bik uvijek više cijeni iskrenost. Možete biti i tajnoviti ako su u pitanju male stvari, ali kod velikih stvari očekuje se potpuna otvorenost.

Blizanci

Za blizance vrijedi fraza “što na umu, to na drumu”. To isto očekuje se i od vas. Nemojte ostajati nedorečeni i uvijek mu objasnite ako vas nešto nije razumio. Osim toga, morate biti spremni na promjene, na adaptaciju, na kompromise i nikako ne smijete biti posesivni. Blizanac ne smije osjetiti da mu je sloboda ograničena.

Rak

Ako povrijedite osjećaje raka, teško da će vam on oprostiti – ovaj znak sve prima k srcu. Ne smijete zaboraviti njegov rođendan ili ga zapostaviti na zabavi. Raku je potrebna nježnost koju i sam daje zauzvrat. I koliko god da ste nervozni, nemojte se istresati na njemu – kada ga jednom napadnete, on će se povući na duži period.

Lav

Lavu je potreban partner uz kojeg će izgledati lijepo. Nikako ga ne smijete osramotiti u javnosti ni na koji način. Osim toga, lav se voli osjećati kao da je glavni (čak i kad nije). Tjelesnu prisnost nikad nemojte koristiti kao sredstvo nagrađivanja i kažnjavanja.

Djevica

Djevicu odbija neurednost. Neuredna kuća ili neuredan auto veliki su vam minusi kod nje. Isto tako, negativnost je užasava, pa se potrudite da ne budete u njenom društvu kada vam naiđe žuta minuta.

Vaga

Nitko nije bolji od vage u poznavanju suptilnosti međuljudskih odnosa. Zato ćete grubošću i neosjetljivošću izazvati oštru reakciju kod nje, budući da visoko cijeni harmoniju i pravičnost stvari. Izbjegavajte grube šale pred njom i nemojte biti napadni, niti samo gledati na sebe.

Škorpion

Nikako ne smijete iznevjeriti škorpionovo povjerenje. Kako je mnogo puta u prošlosti bio izdan, škorpion uvijek unaprijed očekuje od vas da ćete ga i vi izdati (zato vas tako često optužuje da ga varate ili da to želite učiniti). Ako ne želite da vas ostavi, budite direktni i ostanite posvećeni.

Strijelac

Posesivnost, ljubomora i konstantno provjeravanje strijelac shvaća kao ugrožavanje svoje slobode, jedne od stvari koje su mu najvažnije. Vjerujte svom strijelcu čak i kad kasni ili kad izlazi bez vas. Ako primijeti da ga gušite, pobjeći će od vas.

Jarac

Iako jarčevi ne pokazuju osjećaje tako eksplicitno, i oni mogu lako biti povrijeđeni – naročito ako se radi o njihovu dostojanstvu. Ne pričajte o vašem zajedničkom privatnom životu jarčevim kolegama ili zaposlenima i ni slučajno ne flertujte s drugima u njihovu prisustvu. Osim toga, budite svjesni da jarčevima treba vremena da obrade stvari prije nego što donesu odluku pa ih nemojte požurivati, nego budite strpljivi.

Vodenjak

Vodenjaci su zagovornici očuvanja prirode i vole životinje. Zato nemojte bacati cigarete po ulici u njihovu prisustvu niti se ophoditi loše prema nekoj životinji. To će vodenjaka lako izbaciti iz takta.

Ribe

Ribe su darežljive, ali ne vole da to netko iskorištava. Ako vas je vaš partner izvodio na večere po skupim restoranima, bar jednom vi izvedite njega i odužite mu se. Ako uvijek on kuha, vi operite posuđe. Isto tako, ribama smeta ako ne vjerujete u isto što i one i ako nemate dubinu u gledanju na stvari. (malihoroskop.com)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI