Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bira se novi direktor koprivničkog turizma: Labazan potvrdio, prvi je kandidat

Direktor Turističke zajednice grada Koprivnice Renato Labazan morat će, nakon dugo godina, opet slati prijavu na izbor za direktora TZ s obzirom na to da se direktori ponovno biraju na mandat od četiri godine. Njega je nakon svojevremenog ukidanja mandata na direktorskom mjestu potvrđivalo izravno Turističko vijeće, no više tako neće moći.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Novi Zakon o TZ je jasan, pa su u Turističkom vijeću morali raspisati natječaj. Prijave se mogu slati do kraja ovog tjedna. Koliko će se osoba javiti nemoguće je trenutno znati, no Labazan je medijima potvrdio kako će on sigurno poslati svoju prijavu. Novi direktor zajednice koja se bavi turizmom mogao bi, teoretski, postati i prvostupnik strojarstva koji dvije godine radi poslove u struci.

Naime, u natječaju nije postavljen uvjet visokog ili višeg akademskog stupnja u ekonomiji ili turizmu i određeni rad na tom području kako bi se i očekivalo s obzirom na posao kojim bi se trebao baviti. U uvjetima piše kako mora imati najmanje završen stručni ili preddiplomski sveučilišni studij, najmanje dvije godine rada na poslovima koji odgovaraju onome što je studirao ili ako ne to, onda barem jedna godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu. Također, morao bi znati strani jezik, nije bitno koji, raditi na osobnom računalu te položen stručni ispit za rad u turističkoj zajednici, ako ga ima. Moguće je da će se upravo na ovom uvjetu, ali i sljedećem, raditi konačna selekcija. Labazan je, neslužbeno doznajemo, ipak i dalje jedan od glavnih kandidata za to mjesto s obzirom na uvjete i iskustvo. 

– Kandidat mora dostaviti i prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice grada Koprivnice, izrađen na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica – navode u Turističkom vijeću TZ Koprivnice koje je i raspisalo natječaj.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

FOTO/VIDEO: Mladi vozač kombija izazvao težak frontalni sudar Audija i Škode

DINO, MARIO I GORdan OTKRILI SU NAM DETALJE

VIDEO Na zgradi HEP-a sutra će osvanuti impresivan grafit

DOJAVA O POŽARU U TRGOVAČKOM CENTRU

UPRAVO Panika u Eurospinu

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KLOŠTRU PODRAVSKOM

FOTO/VIDEO: Mladi se vozač (19) Golfom zakucao u drvenu banderu. Prizor je šokantan

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati