Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
TRADICIONALNI KUP PETROVO NA ČINGI LINGIJU

Bistra Repaš pobjednik u ekipnom poretku

Na jezeru Čingi Lingi u Molvama u nedjelju je u organizaciji ŠRK Bistra Repaš održan tradicionalni kup Petrovo u disciplini lov ribe udicom na plovak. U sektoru A prvo mjesto zauzela je Barica Patačko iz ŠRK Picok Đurđevac sa 2158 grama ulovljene ribe. Drugo mjesta pripalo je Siniši Patačku iz ŠRK Bistra Repaš sa 1402 grama ulovljene ribe dok je treće mjesto pripalo Krunoslavu Blažeku iz ŠRK Podravka Koprivnica s ulovljenih 1248 grama ribe. U sektoru B prvo mjesto zauzeo je Josip Pregiban iz ŠRK Bistra sa 1044 grama ulovljene ribe. Drugo mjesto zauzeo je Vedran Blažek iz ŠRK Podravka sa 964 grama ulovljene ribe dok je treće mjesto pripalo Igoru Petroviću iz ŠRK Drava Novo Virje sa 896 grama ulovljene ribe.

U sektoru C najviše ulovljene ribe odnosno 2788 grama imao je Krešimir Kadija iz ŠRK Đelekovec. Drugi u sektoru je bio Tomislav Kožar iz ŠRK Štuka Ferdinandovac sa 1727 grama ulovljene ribe dok se na treće mjesto popeo Zoran Benotić iz ŠRK Drava Hlebine sa 1690 grama ulovljene ribe. Nakon 3 i pol sata natjecanja u ekipnom poretku prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Bistra Repaš u sastavu Siniša Patačko, Josip Pregiban i Darijan Patačko sa osvojenih 8 negativnih bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Drava Novo Virje u sastavu Bolto Dorenec, Igor Petrović i Mario Sabolić sa osvojenih 13 negativnih bodova dok je treće mjesto pripalo ekipi ŠRK Podravka u sastavu Krunoslav Blažek, Vedran Blažek i Tihomir Kovačić sa osvojenih 15 negativnih bodova.

FOTO ŠRK Bistra Repaš

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata

ZLATKO ŠIMČIĆ O PROBLEMIMA S KOJIMA SE SUDAČKA KOMISIJA BORI

FOTO ‘Malo nas je, tražit ćemo veće takse, a u Elitnoj ligi pomoći će nam zagrebački suci’


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati