Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Blagaj: Više nisam trener Podravine, a to sam saznao od drugih

Od posljednje utakmice nogometaša Podravine prošlo je mjesec dana i to je obično vrijeme kada malo informacija curi iz kluba. Ipak, došli smo do ekskluzivne informacije da s dosadašnjim trenerom Nevenkom Blagajem, koji je pod ugovorom do 30. lipnja, suradnja neće biti nastavljena. Potvrdu smo dobili i u direktnom razgovoru s Blagajem koji zbog ispunjenih ciljeva i odličnih proljetnih rezultata ovakvu odluku nije očekivao.

– Prvo su me zvali igrači i javili mi da se nešto kuha, a onda me nazvao dopredsjednik Horvat koji mi je dao podršku. Javio mi se i kolega Mario Ružić, trener Plitvice iz Selnika, misleći da su me iz Podravine obavijestili o smjeni, rekavši da se sprema preuzeti klupu Podravine jer mu je to izazov. Međutim, mene nitko mjesec dana nije kontaktirao, nisam imao pojma da mi se sprema zamjena, niti zbog čega, niti zašto. Mogli su se javiti i reći da imaju drugačiju ideju i rastali bismo se gospodski, a ne ovako da o svome otkazu saznajem od drugih. Nemam si što predbacivati, sretan sam i ponosan na sve ono što smo pod mojim vodstvom napravili – rekao je Nevenko Blagaj.

Nevenko Blagaj

Iz klupske uprave Podravine nema službenog stava o smjeni trenera Blagaja, ali se pretpostavlja da je predsjednik Crnković treneru Blagaju zamjerao što ne daje dovoljno prilike mlađim igračima. Bilo kako bilo, iz ludbreške ćemo Podravine tijekom ljeta imati o čemu pisati jer se Mario Ružić predomislio i ostaje trener Plitvice, a Nevenku Blagaju će sasvim sigurno biti ispod časti doći na prozivku za novu sezonu.

– Odgovorno tvrdim da mlađim igračima u utakmicama doigravanja nisam mogao dati više prilika jer, na njihovo traženje, zbog ozljeda, ispita i matura nisu mogli dolaziti na treninge. Osim toga, u posljednjoj utakmici sezone priliku su zaslužili dobiti upravo najstariji kao što je kapetan Fajt kao i oni koji su se vraćali nakon dugotrajnih ozljeda kao npr. Sambolec i Zadravec. Povrh svega, nakon sezone predložio sam predsjedniku Crnkoviću da sljedeće sezone u ekipu stavimo četiri do pet juniora, ali da trener ima mir barem dvije godine, a ne da ga se zbog slabijih rezultata smjeni nakon četiri kola – završio je Blagaj. (dv)

FOTO Dražen Vađunec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

NEĆE PA NEĆE

Lopte su bile dobro napumpane, ali malo je to značilo slavenašima. Pali bez ispaljenog metka

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

preporodio ih mario gregurina

FOTO Sjajna predstava i velika tri boda ‘malih’ slavenaša, s tri komada isprašili Osijek

NA TRAVNJAK BI MOGLE ISTRČATI I DVIJE KRIŽEVČANKE

Povijesna utakmica za hrvatske nogometašice, Ivana Kirilenko: Imamo srce koje ne odustaje

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati