Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Blagdanske lampice skinite i za okoliš se pobrinite

Božićne lampice više ne svijetle ili su jednostavno stare i opasne za ponovnu uporabu? Blagdansko ukrašavanje doma i božićne jelke uvijek dovodi do stvaranja dodatnog otpada. Komunalac Koprivnica poziva građane da lampice s jelke skinete i za okoliš se pobrinete.

Od 13. siječnja 2023. godine na tri lokacije u gradu Koprivnici biti će postavljene posebne kante u koje će građani moći odložiti staru i neispravnu dekorativnu rasvjetu. Budući da sve više koristimo i božićnu dekoraciju na baterije, i takve predmete možete odložiti u ove kante.

Lokacije:

  1. Upravna zgrada Komunalca, Mosna 15 (kod ulaza)
  2. Dom mladih Koprivnica, Hrvatske državnosti 10 (kod ulaza)
  3. Prostor gradske tržnice, Ulica Đure Estera 1/A (kod česme)

Ovom akcijom Komunalac želi građane osvijestiti o pravilnom zbrinjavanju i recikliranju otpada, a ne gomilanju na odlagalište otpada. Naglasak akcije je na smanjenju otpada, posebice miješanog komunalnog otpada i otpada kojeg se građani rješavaju na ekološki neprihvatljiv način. Ako niste u mogućnosti lampice zbrinuti na navedenim mjestima, možete ih besplatno odložiti na Reciklažno dvorište Herešin, Ulica Hrvatske državnosti 94, Herešin.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI