Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
"Taj sam dan popil nekih 15 pivi..."

Bogoljub je pijan otišao bivšoj i njenom ljubavniku, uhvatio ju za kosu i odvukao u auto

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Tridesetosmogodišnji Bogoljub sa šireg koprivničkog područja, i inače poznat pravosudnom sustavu po brojnim optužnicama i pravomoćnim zatvorskim kaznama, morat će u zatvor na godinu i pet mjeseci. On je, naime upao u tuđu kuću u kojoj živi njegova supruga i njen ljubavnik – ozbiljno je istukao i lišio slobode, odvezavši je svom bratu.

U nepravomoćnoj presudi koprivničkog suda navodi se kako se sve odvilo lani sredinom studenog. Ovaj je 38-godišnjak pijan, u jedan ujutro, upao u kuću u kojoj žive njegova supruga i njezin intimni partner.

– Izbio je zaključana vrata zajedno sa štokom, došao do supruge, uhvatio je za kosu i odvukao do auta. Ona se opirala, pa ju je više puta rukom udario u glavu i po tijelu te vukao za kosu. Kad ju je savladao, ubacio ju je u auto, sjeo pored nje i držao je za glavu – navodi se u presudi te dodaje kako je auto vozio njegov prijatelj te su svi zajedno otišli do brata okrivljenog.

Iako je bio optužen da je tog dana čak i uzeo sjekiru i rekao supruzi da će joj  „odrezati noge“ te da neće biti ljubavnikova niti njegova – ta je optužba odbijena jer nije bilo dokaza da joj je prijetio. Teretilo ga se da joj je rekao i kako „je mora rasporiti i izvaditi vraga kojeg ima u sebi“.

– Niti sam joj nanio ozljede niti tukao. Nisam joj prijetio, već je samo stavio u auto i otišli smo kod mojeg brata. Da, taj sam dan popio puno piva, nekih 15 do 16 limenki od 0,5 litre – branio se suprug i kazao da je supruga zvala njega jer je, kako je rekla, novi muž tuče i maltretira.

– Ona je mirno išla do auta, a ljubavnik se samo „smrznuo“, nije se uopće dizao iz kreveta. Kod brata smo nastavili piti, a kad je došla policija, ona je najednom počela vikati i bježati iz kuće. I da, ona je trudna, sa mnom jer njen ljubavnik ne može imati djecu, ali mi više ne treba takva „ku*vetina“ – dodao je optuženi.

Istaknuo je kako smatra da je kaznenu prijavu podnio njen partner zbog ljubomore. Također, rekao je da bi, ako treba, poštivao mjere opreza ako bi mu bile izrečene te je naveo da on i inače doprinosi za svoju djecu i za svoju suprugu, te da bi izgubio posao ako bi mu bio određen istražni zatvor. Negirao je da je protiv njega vođen kakav postupak zbog nasilničkog ponašanja bilo prema supruzi ili nekom trećem. To naravno, nije bila istina.

– Ma, nije me došao tući, ja sam njega zvala, htela sam se vratiti kod njega, kod njegovih roditelja. Nije došao delati otmicu, došao je lepim putem. On je prvo kucao, ali se nitko od nas nije pojavio. Vrata su bila zatvorena lancom, a na štoku je bilo blato, te je on to samo malo pogurnuo – kazala je supruga.

-Primio me za lijevo rame s jednom rukom i dovlekel me do auta. Ljubavnik je dobežao do neke susjede, ne znam kod koje i zvao policiju i rekao da me suprug tukao – dodala je ona i rekla da su ozljede nastale jer ju je tukao sadašnji ljubavnik. Međutim, pred policijom je tijekom ispitivanja kazala nešto sasvim drugo, točno potvrdila navode iz optužnice na temelju koje je i osuđen. Sličnu priču toj sudu je ispričao i njen sadašnji partner, ali začudo i optuženikov prijatelj i vozač kojemu je dao 200 kuna da preveze njega i suprugu do brata.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici

podravski na mjestu događaja

UPRAVO Vozač automobilom sletio s ceste, prevezen je u bolnicu

U krvi je imao 1,48 promila

VIDEO Pijani vozač (33) zabio se u prilazni most. Zadobio je teške tjelesne ozljede

Očevid u tijeku

FOTO/VIDEO Teška prometna nesreća. Jedna osoba prevezena u bolnicu

Očevid u tijeku

UPRAVO Sudar motocikla i automobila na Podravskoj magistrali

podravski na mjestu događaja

UPRAVO Sudar vatrogasnog vozila i traktora, očevid u tijeku


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati