Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Brojna pojačanja došla u Torčec

Podravec Torčec vrlo je ambiciozno krenuo u ljetni prijelazni rok. Iza Podravca je sezona za zaborav, a u klubu su si zadali zadatak da u nadolazećoj sezoni idu na vrh Druge županijske lige. U tu svrhu dovedena su pojačanja u svim segmentima. Tako je bivši predsjednik NK-a Tomislav iz Drnja Ivan Mihalić preuzeo mjesto sportskog direktora.

U Torčec su došli i Ante Ivančić, koji je također prije nastupao za NK Tomislav, te Filip Hranjec, potpisali su i mladi igrači s područja općine Matija Sitar i Jurica Zlatar, a posljednje je pojačanje ono u liku Matijasa Ilića, koji je također u prošlosti igrao, točnije branio za drnjanski klub, ali u Torčec je došao iz Peteranca. Iza svega stoji i povećani angažman Općine Drnje, kako bi klub spasili od ralja treće lige, a i mogućeg zaborava, ali i glavnog sponzora, a to je Dejan Šomoci, bivši igrač Slaven Belupa, a ujedno i Torčanec.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

Susret u starim narodnim sportovima u Podravskim Sesvetama

FOTO Natjecali se u trcličanju, verižanju, vranićanju, nožićanju i sličnim sportovima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati