Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Budimo ruka podrške: Održana tri okrugla stola

U maloj gradskoj vijećnici Grada Križevaca nedavno je održan Okrugli stol “Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga uslijed kriznih situacija” u okviru EU projekta “Budimo ruka podrške”.

Prisutni su raspravljali o međusobnoj i međusektorskoj suradnji, na koji se način ona očituje te na koji se način može poboljšati. Naglasak je bio na suradnji u kriznim situacijama i kako što bolje funkcionirati u takvim situacijama.

Zaključak Okruglog stola je da mjesta za napredak ima te da su moguće suradnje na brojnim područjima. Udruga “Maslačak” Križevci sa svim dionicima okruglog stola prije epidemije dobro je surađivala te će se raditi na tome da se suradnje obnove i prerastu u neka nova partnerstva.

FOTO: Krizevci.hr

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo

ZAVRŠEN JE 17. MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA "IZ BAKINE ŠKRINJE"

VIDEO Folklorne skupine iz cijelog svijeta stigle su u Koprivnicu. Centar grada vrvio je talentiranim pjevačima i plesačima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati