Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Budimo ruka podrške: Održana tri okrugla stola

U maloj gradskoj vijećnici Grada Križevaca nedavno je održan Okrugli stol “Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga uslijed kriznih situacija” u okviru EU projekta “Budimo ruka podrške”.

Prisutni su raspravljali o međusobnoj i međusektorskoj suradnji, na koji se način ona očituje te na koji se način može poboljšati. Naglasak je bio na suradnji u kriznim situacijama i kako što bolje funkcionirati u takvim situacijama.

Zaključak Okruglog stola je da mjesta za napredak ima te da su moguće suradnje na brojnim područjima. Udruga “Maslačak” Križevci sa svim dionicima okruglog stola prije epidemije dobro je surađivala te će se raditi na tome da se suradnje obnove i prerastu u neka nova partnerstva.

FOTO: Krizevci.hr

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI