Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
zanimljivi trenerski transferi

Budja iz Molvi ‘prebjegao’ u susjedstvo velikom rivalu, Tuba napokon na klupi ‘svojeg’ kluba

Prilično loša polusezona i tek 13. mjesto na ljestvici rezultirali su promjenom trenera na klupi molvarske Mladosti. To, pak, znači da Siniša Budja, koji se klubu pridružio uoči početka proljetnog dijela prošle sezone, na klupi nije izdržao ni godinu dana, a klupski čelnici okrenuli su se domaćem rješenju i vođenje momčadi prepustili Martini Tubi.

Tuba je nekad igrao za Molve, no momčad nikad nije trenirao. Pamtimo ga uglavnom kao stratega Prekodravca iz Ždale, a kratko vrijeme bio je i u Goli, odnosno Drnju. O nogometu zna puno, no ne čeka ga lagani posao u domaćem okruženju, čega je i sam svjestan. Srećom po njega, ali i Molvarce, pritiska rezultata nema, jer sukladno reorganizaciji koja slijedi, Mladost će sljedeću godinu igrati u Elitnoj ligi, za što će sigurno i Tuba pripremati momčad.

Što se tiče igračkog kadra, predsjednik Josip Vršić rekao je da se novi igrači očekuju, prije svega u napadu i obrani, gdje su bili „tanki“. Vidi se to i pri pogledu na ljestvicu, jer Mladost je prosječno primala tri gola po utakmici. Mreža im se u 13 kola tresla 40 puta, što je najviše u ligi. Manje je primila čak i Čazma, koji ima samo jedan bod. S druge strane, i napad je „štekao“, čemu svjedoči samo 13 postignutih golova. Drugim riječima, pred Tubom je puno posla, a nadaju sve svi navijači, pred Mladosti bolji dani.

S druge strane, Budja nije dugo bio bez kluba. Nije otišao daleko, tek nekoliko kilometara dalje u Virje. Dakle, velikom rivalu molvarske Mladosti. Tamo na klupi mijenja Luku Kozića, s kojim je uprava Podravca dogovorila prekid suradnje. Inače, nemaju ni Virovci neku bajnu jesen iza sebe, sakupili su samo četiri boda više od Molvaraca.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRVA UTAKMICA IKAD S ARAPIMA

FOTO Druga pobjeda u tri dana, Štrkalj srušio Arape iz prvog dodira s loptom na utakmici

igralo sedam ekipa

FOTO Dečki iz Vinogradske pokazali kak se hakla i osvojili Ulično prvenstvo KC Ivanca

prva pobjeda u austriji

FOTO Radeljićeva jezikova juha urodila plodom, Slaven se mučio pa zabio tri komada


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati