Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Bukovčan slavio pogotkom veterana Matijašeca

U ne baš previše kvalitetnoj predstavi Bukovčan je uspio na jedvite jade pobijediti Strugu-Rovokop i ostati u utrci za prvaka. Jedini pogodak na utakmici djelo je veterana Davora Matijašeca koji je zabio u 40. minuti susreta. Bukovčan sada čeka eventualni kiks Poljoprivrednika iz Kapele Podravske kako bi se ponovno domogao vrha prvenstvene ljestvice.

Naime, prije dva tjedna Bukovčan je dočekao kiks Poljoprivrednika protiv Sloge u Slokovcu, ali je onda i sam, dan kasnije,neočekivano prosuo dva boda kod Mladosti u Svetom Petru. Iz Poljoprivrednika poručuju da Bukovčanu takvu prigodu više neće pružiti, a osim toga do kraja prvenstva ostala su tek dva prvenstvena kola.

Gosti iz Struge pružili su solidan otpor u subotnjoj utakmici iako u rosteru nemaju napadače, već uglavnom obrambene igrače. Stoga je trener Tropšek iz obrambene linije u ‘vezu’ prebacio Ivicu Bahata, a na centarfora stavio stopera iz najboljih dana Struge-Rovokop Danijela Golenju.

FOTO Dražen Vađunec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRVA UTAKMICA IKAD S ARAPIMA

FOTO Druga pobjeda u tri dana, Štrkalj srušio Arape iz prvog dodira s loptom na utakmici

igralo sedam ekipa

FOTO Dečki iz Vinogradske pokazali kak se hakla i osvojili Ulično prvenstvo KC Ivanca

prva pobjeda u austriji

FOTO Radeljićeva jezikova juha urodila plodom, Slaven se mučio pa zabio tri komada


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati