Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Ne samo Centar svijeta, nego i centar sporta

Četiri vikenda sportskih događanja, bezbroj prilika za rekreaciju i zabavu na otvorenom

Već četiri godine, svakog proljeća, grad Ludbreg i njegova okolica, poznati kao „Centar svijeta“ postaju i jedno od središta rekreacije, aktivnog života i boravka u prirodi

Za to je zaslužna po mnogočemu jedinstvena manifestacija „Welcome Spring festival“. Kroz četiti vikenda tijekom ožujka Ludbreg i zeleni i dinamični krajolik koji ga okružuje, postat će poprište niza uzbudljivih, zanimljivih i inspirativnih outdoor događanja: raznih utrka, programa za djecu te rekreativnih i zabavnih sadržaja koji imaju zajednički cilj – probuditi nas iz zimskog sna i potaknuti na aktivni boravak u prirodi.

Welcome Spring je najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji i jedno od najzanimljivijih sportsko-rekreativnih događanja u kontinentalnoj Hrvatskoj. Kroz 4 vikenda u ožujku, točnije od 2. ožujka do 2. travnja, očekuje nas niz spotskih događanja – trkačkih, trail i biciklističkih utrka, planinarenja, hodanja, kayakinga i sadržaja za djecu.

Ako se rekreativno bavite trčanje, biciklizmom, veslanjem, planinarenjem, canicross-om ili se jednostavno volite kretati i uživate u boravku pod vedrim nebom – pridružite nam se u Centru svijeta!

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati