Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Čižmešija: Odaziv i rezultat na klupskom natjecanju bili su izvrsni

U organizaciji Športskog ribolovnog kluba Ivana Generalić Sigetec  na jezerima Loka 1 i Loka 2 u Sigecu održano je Klupsko ribolovno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak za seniore, seniorke i veterane (+65). Među seniorima najbolji je bio Dragutin Đuretek sa 1698 grama. Drugo mjesto osvojio je Denis Beruta s 551  ulovljenim gramom, a treći je bio Danijel Čižmešija s 316 grama.

Među seniorkama prvo mjesto odnijela je Marija Topolko s 1061 gramom. Drugo mjesto s 241 gramom odnijela je  Biserka Petak, a treća je bila Barbara Dukarić s 209 grama. Među veteranima poredak je bio: 1. mjesto Ignac Pavša – 1342 grama, 2. mjesto Mirko Gombar – 778 grama, 3. mjesto Ivan Pavešić – 437 grama,  4. mjesto  Božidar Barčanec – 0.02 grama i  5. mjesto Ivan Dečković – 0.01 grama. Natjecatelji su nagrađeni peharima, medaljama i prigodnim poklonima.Nakon proglašenja rezultata za sve natjecatelje  organiziran je ručak i druženje na jezeru Loka 1 kod Ribičkog doma.

– Zadovoljan sam odazivom članova i rezultatima koji su postignuti na natjecanju. Sve nam ovo govori da klub dobro radi i da je ispred nas svijetla budućnost – rekao je Danijel Čižmešija, predsjednik ŠRK-a Ivan Generalić.

Ustupio Danijel Čižmešija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI