CNC operateri odradili praksu u Češkoj

Fran Baranašić, Luka Lovrenčević, Josip Turopolec i Filip Račan, učenici Strukovne škole Đurđevac u pratnji profesora Vjekoslava Tomrlina u sklopu Erasmus+ projekta From Technical Drawing to CNC Program odradili su mobilnosti u Češkoj. Učenici su, zajedno s vršnjacima iz partnerske škole Jena iz Njemačke,  obavljali stručnu praksu iz područja 3D modeliranja i CNC tehnologija.

Tijekom stručne prakse upoznali su školski praktikum za CNC tehnologije i obradu materijala, a radni zadaci uključivali su 3D modeliranje predmeta te njihovu izradu na CNC strojevima.

-Slobodno vrijeme tijekom boravka u Češkoj iskoristili smo za posjet muzejima poljoprivrede i američkih automobila, natjecali smo se u kuglanju, a  bili smo i u glavnom češkom gradu Pragu – kaže Vjekoslav Tomrlin.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI