Crveni križ: Nedostaju nam brašno, ulje, dječja hrana, higijenski proizvodi…

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Ulici Ivana Česmičkog danas u ponedjeljak.

-Naši volonteri će tamo od 9 do 13 sati građanima dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimati donacije – naveli su u Crvenom križu.

U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaju brašno, ulje, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade, no i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati.  Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica unaprijed zahvaljuje svima koji u kolicima kod naših volontera u KTC-u u ponedjeljak ostave donacije za Socijalnu samoposlugu.

FOTO CK

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI