Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Damir: Grad mi je uzeo dio zemljišta! Grad: Nismo radili na njegovome!

Damir Patrčević iz Koprivnice tvrdi da mu je Grad oduzeo dio zemljišta u odvojku na Peteranskoj cesti koji vodi do igrališta Nogometnog kluba Zagorec. Još prije dvije godine, kaže on, na dijelu njegove parcele postavljen je stup za javnu rasvjetu, a sad je i proširenjem ceste ostao bez dijela svoje parcele.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Grad je ušao u moj posjed u širini od najmanje dva metra kroz cijelu parcelu. To je za mene nedopustiva otimačina i neću dozvoliti da prisvajaju dio mog zemljišta. Spreman sam Gradu prodati dio parcele na kojem su ušli u moj posjed, ali nikako im to neću besplatno prepustiti. Neka mi plate ili vrate to što su uzeli – kaže Damir Patrčević.

Nije, dodaje on, sporna samo njegova parcela, nego i susjedna, a Damir je ustrajan u namjeri da dokaže da je Grad za proširenje ceste ušao u njegov posjed.

– Geodetska izmjera pokazala je da su oni ušli u moj posjed, kao i stanje prije nego što se počelo s proširivanjem ceste. Za obilaznicu u Peteranskoj cesti od vlasnika se otkupljivalo zemljište pa tražim da se isto tako napravi i s ovim proširenjem ceste kod igrališta. Dosta mi je toga da stalno trpim štetu jer kad Zagorec ima utakmicu, na moju parcelu parkiraju se auti, a sad mi još žele uzeti dio mog zemljišta – zaključio je Damir Patrčević.           

U gradskoj upravi ističu kako je izvođač radova rekonstrukcije prometnice tvrtka Koming koja nije ušla u privatnu parcelu Damira Patrčevića.

– Na teren je pozvan geodet i gospodin Patrčević te je utvrđeno da radovi nisu obuhvatili i njegov posjed. Ako tijekom izvođenja radova slučajno dođe do ulaska u posjed, sve će biti sanirano te vraćeno u prvobitno stanje – navode u gradskoj upravi.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

doslovno se nalaze u škripcu

Udruge nemaju adekvatne prostore i za to krive Grad

đurđevački limitator

Lepo je biti penzioner!

TRANSFERA K'O U PRIČI, TUCAKOVIĆ OSTAO BEZ STOPERA LISJAKA I PETIKE

“Sin vjetra” u Koprivnici, Križevčani s osam novih lica kreću u obranu prvog mjesta

PRIJEVARA U TIJEKU

Konzum objavio važno upozorenje za sve građane

Prelazak preko pruge od danas je puno sigurniji

FOTO/VIDEO U promet pušten željezničko – cestovni prijelaz u Kloštru Podravskom

vječiti hrvatski derbi

Obrvan želi novi skalp Lokomotive: Prednost je velika, ali curama sam rekao da je cilj isključivo pobjeda

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati