Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas krenula podjela božićnica umirovljenicima i korisnicima invalidnina

Tradicionalna podjela božićnica umirovljenicima i osobama s invaliditetom korisnicima osobne invalidnine s područja grada Koprivnice krenula je danas. Božićnice se dijele u prostorima koprivničkog Doma mladih.

Božićnice u iznosu od 200 kuna će dobiti umirovljenici s prebivalištem na području grada Koprivnice, pod uvjetom da im ukupna mirovina (tuzemna i inozemna) za mjesec listopad 2022. godine, zajedno s dodacima ne prelazi 2.300,00 kuna.

Svatko tko želi podići božićnicu i ima uvjete za to mora predočiti oosbnu iskaznicu kao i dokaz o visini mirovine za listopad. Dom mladih će za njih biti otovren svakog dana od 8 do 13 sati, prema rasporedu po početnom slovu prezimena.

Danas su tako božićnicu mogli podići umirovljenici čija prezimena počinju od slova A do F.

Sutra će je moći podići oni s prezimenima od slova G do J, u srijedu prezimena od slova K do M, u četvrtakprezimena od slova N do R te u petak – prezimena od slova S do Ž.

Umirovljenici koji iz opravdanih razloga neće biti u mogućnosti podići božićnicu prema navedenom rasporedu, moći će je preuzeti u prostorima Gradske uprave u sobi br. 2. u prizemlju, i to od 12. do 16. prosinca između 9 i 13 sati.

FOTO: Koprivnica.hr

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI