Dani Ivana Viteza Trnskog: Predstavljena zbirka poezije Luke Katančića

U koprivničkoj Knjižnici Fran Galović prošli je tjedan predstavljena prva zbirka poezije  „Kad šutnja progovara“ 26-godišnjeg pjesnika i odvjetničkog vježbenika Luke Katančića, za koju je nagrađen nagradom Ivan Trnski za 2021. godinu. Ona mu je, uz potporu Općine Novigrad Podravski i Podravsko-prigorskog ogranka Društva hrvatskih književnika i omogućila ovogodišnje ukoričavanje.

Zbirka je premijerno predstavljena uistinu mnogobrojnoj publici, a u programu su, uz autora, sudjelovale i recenzentica knjige Enerika Bijač i viša knjižničarka Maja Krulić Gačan, koja je vrsno moderirala cijelim događanjem. Luka Katančić rođen je u Zagrebu, a posao i ljubav doveli su ga unazad dvije godine u Koprivnicu, gdje trenutno i živi. Predstavljanje je održano u sklopu ovogodišnjih Dana Ivana viteza Trnskog, koji će potrajati sve do 25. svibnja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI