Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Darivatelji krvi dobili priznanja i nagrade

Općinsko društvo Crvenog križa Hlebine u petak je u Gabajevoj Gredi održalo svoju redovnu skupštinu. U izvješću o radu za proteklo razdoblje predsjednica ODCK Hlebine Marija Zlatar istaknula je brojne aktivnosti te je objavljen i program rada u idućoj godini. Skupštini je prisustvovala načelnica Općine Hlebine Božica Trnski koja je uručila nagrade dobrovoljnim darivateljima krvi s područja općine Hlebine za jubilarni broj darivanja krvi, a po odluci Općine Hlebine novčane nagrade u iznosu 500 kuna primili su Matija Kolarek i Ivica Ritoša.  Priznanja su primili i drugi darivatelji.

Među ženama, za prvo darivanje Irena Gregorin, Maja Halaček, Klaudija Horvat, Petra Imbriovčan i Viktorija Kolarek, za peto darivanje Ana Marija Međimorec i Kristina Ritoša, za 10. darivanje Katarina Kolarić, za 25. darivanje Mirjana Pavešić, Ivka Šimpović i Marija Vranar, a za 35. darivanje Marija Zlatar. Među muškarcima, za prvo darivanje priznanje su primili Filip Bregović, Tomislav Dolenec, Dario Grubešić, Nikola Pavešić i Valentino Sabolić, za 10. darivanje Damir Čajkulić, Dalibor Horvat, Ervin Kukec, Marko Posavec i Josip Sinković, za 20. darivanje Dominik Gregl, Nikola Horvat, Tomislav Kovaček i Krunoslav Sabolić, za 30. darivanje: Danijel Bregović, Marin Dugina, Ivan Galić, Josip Kalapsa, Mario Kolarić i Mihael Štrkalj, a za 40. darivanje Damir Pošta i Dražen Sinković. Završne zahvalnice primili su Božidar Zlatar i Branko Sambol te posmrtno Vlado Velaj.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ODLUKA HBK

Uskoro poskupljuju mise. Evo kad i koliko

SVAKI DAN PROVODI RADNO

VIDEO Marica (91) prkosi svojim godinama: “Na životu me drži moja motika”

U POVODU BLAGDANA SVETOG VIDA

FOTO Župnik Benjak blagoslovio bicikle i bicikliste

KORISNE INFORMACIJE

Evo koliko bi dugo trebali čuvati plaćene račune

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je jedna od najljepših biljaka na svijetu, ali i najljekovitijih

MISLI NA ZDRAVLJE

Mnogima omiljena namirnica ustvari je vrlo zdrava: Prirodni je antidepresiv, snižava krvni tlak i nivo šećera u krvi


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati