Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Radna akcija srk PODRAVKA

Darko: Član sam kluba pola stoljeća i veseli me što ima budućnost

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Sportsko-ribolovni klub Podravka iz Koprivnice organizirao je radnu akciju uređenja okoliša Ribičkog doma na Šoderici. U akciji su sudjelovali stariji članovi kluba koji su očistili visoko raslinje uz obalu pa su ribiči dobili nova idealna mjesta za ribolov.

Darko Vidović član je Podravke punih 48 godina, od samog osnutka kluba

– U samo nekoliko sati odradili smo dobar posao i sad je okoliš uz samu vodu i Dom uređen onako kako bi trebao biti. U akciji je sudjelovalo nas 20-ak starijih članova jer smo u mirovini pa imamo vremena za radne akcije – priča nam Darko Vidović i njegova ekipa koju su činili Stjepan Picer, Krunoslav Blažek i Vladimir Grošanić.

U samo nekoliko sati odradili su dobar posao

Darko Vidović ujedno je i po stažu najstariji član Podravke jer je u klubu od samog osnutka, punih 48 godina. – Od malih sam nogu ribič, a čim je Podravka osnovala ribolovni klub, odmah sam se učlanio. U 48 godina svjedočio sam brojnim uspjesima kluba i sudjelovao i raznim radnim akcijama. Veseli me što i danas imamo mladih članova koji su najbolje jamstvo za budućnost kluba – kaže Darko Vidović.

FOTO: Dinko Borozan

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI