Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Davor Nemedan novi tajnik obrtnika, EU projekti glavna tema

Dugogodišnja tajnica Udruženja obrtnika Jasmina Markota otišla je proteklih dana u mirovinu, a na njeno mjesto imenovan je magistar ekonomije iz Koprivnice Davor Nemedan. Nemedan je naslijedio Markotu koja je na tom mjestu bila gotovo 27 godina.

Novi tajnik do ovog imenovanja radio je kao viši stručni savjetnik u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije te predaje na Fakultetu političkih znanosti. Predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnice Darko Frankol napomenuo je kako je u narednom razdoblju plan Udruženja produbiti suradnju s lokalnom zajednicom kroz suradnju s jedinicama lokalne samouprave te Koprivničko-križevačkom županijom.

Davor Nemedan

-U vremenu globalne zdravstvene i gospodarske krize potrebno je predočiti važnost obrtništva i kvalitetu proizvoda i usluga koje obrtnici nude široj javnosti, a što se tradicionalno provodi kroz održavanje sajmova – napomenuo je Frankol i dodao kako će najviše pažnje posvetiti informiranju članova o mogućnostima korištenja financijskih sredstava iz EU fondova te pripreme svojeg poslovanja i dokumentacije za što veću konkurentnost prilikom apliciranja na pojedine natječaje.

– Za svoje članstvo besplatno pripremamo dokumentaciju za korištenje financijskih instrumenata, putem kojih je moguće dobiti kreditna sredstva uz minimalnu kamatnu stopu ili čak i beskamatna sredstva uz sufinanciranje kamate na kreditne programe HBOR-a od strane Koprivničko-križevačke županije – istaknuo je Darko Frankol.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ODLASCI NA POSAO MOTOROM ZIMI UZELI SU DANAK NA NJEGOVOM ZDRAVLJU

VIDEO Stjepan (73): Koljena mi klecaju i noge “propadaju” same od sebe

MISLI NA ZDRAVLJE

Ako imate problema s visokim kolesterolom, ovaj prehrambeni proizvod morate početi jesti

MISLI NA ZDRAVLJE

Mnogi za nju nikad nisu niti čuli, a jedan je od najmoćnijih prirodnih lijekova na svijetu. Evo o kojoj je biljci riječ


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati