Đelekovčani osvojili Županijsku ligu, Đureta klupski veteranski prvak!

Sportski ribolov u Đelekovcu kao i ribolov općenito vrlo je popularan, ali i vrlo dobro organiziran i uspješan u natjecateljskim vodama. Đelekovčani su se natjecali u Županijskoj ligi u lovu ribe udicom na plovak i osvojili prvo mjesto. Drugi u ligi bili su sportski ribolovci Štuke iz Torčeca, a treći natjecatelji Bistre iz Repaša. Ekipa ŠRK Đelekovec nastupala je u sastavu Krešimir Kadija, Damir Cmrk i Siniša Margetić.

– Zadovoljni smo, i dalje ćemo se natjecati, a osim ljubavi prema ribolovu veže nas prijateljstvo koje učvršćujemo brojnim druženjima – rekao je zadovoljan plasmanom tajnik ŠRK Đelekovec Krešimir Kadija. U Đelekovcu su prošle nedjelje na jezeru Betonara održali klupsko natjecanje veterana 50+ i kadeta.

Natjecalo se 14 veterana i dvojica kadeta, a prvo mjesto među veteranima osvojio je Davor Đureta ispred drugoplasiranog Slavka Vadle i Mladena Cmrka. Lovro Dombaj bio je prvi kadet, a drugo mjesto pripalo je Marku Jurišiću.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI