Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
prijeti im zatvor

Denis i Dino iz dm-a ukrali 28 skupih pasti za zube pa krađu nastavili u Sparu…

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Zbog grijeha iz ožujka 2022. godine, Denis (26) i Dino (27), policiji inače dobro poznati dvojac, naći će se ponovno na optuženičkoj klupi, nakon što je Općinski sud u Koprivnici protiv njih podigao optužnicu kojom ih se tereti da su počinili kazneno djelo krađe.

Naime, „razigrani“ dvojac u roku sat vremena opljačkao je poslovnicu DM-a u Gospodarskoj ulici i SPAR u Kolodvorskoj u Koprivnici, čime su se okoristili robom vrijednom više stotina eura. Prvi na meti bio je DM, gdje je Denis pazio na prodavačice, a Dino punio vrećicu proizvodima. Ukrao je, pritom, 28 Sensodyne pasti za zube te dva regeneratora i šampona proizvođača Elseve. Time su oštetili vlasnika za 171 eura.

Dečkima, koji inače dolaze iz Zagreba, to nije bilo dovoljno pa su prema povratku kući stali i u poslovnici SPAR-a. Ovaj put je Dino ostao u autu čekati, a Denis je haračio trgovinom i ukrao nekoliko litara žestice i tri boce maslinova ulja. Sve to u vrijednosti 407 eura.

Otkriveni su preko nadzornih kamera, a iz zaštitarske službe, koja je video dobila na uvid, rekli su da im je taj dvojac poznat od ranije i da znaju o kome se radi. To potvrđuju i presude protiv njih. Svaki ih ima nekoliko po više gradova, a osim krađe bilo je tu i prijetnji i ostalih kaznenih djela. Prilikom ispitivanja, prvoosumnjičeni Denis rekao je kako su se vraćali iz Vinkovaca gdje mu živi djevojka pa su stali u Koprivnici i bacili se u akciju. Dino se, s druge strane, branio šutnjom. Tužiteljstvo, napomenimo, za Denisa traži osmomjesečnu kaznu zatvora, a za Dinu godinu dana, a koliko će i hoće li na kraju uopće „guliti“ doznat ćemo nakon suđenja

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OPĆINA KALINOVAC:

Komunalni redar vrši kontrolu čišćenja snijega, izbjegnite novčane kazne

cilj je plasman od pete do sedme pozicije

Markulin potvrdio naše napise: Radi se na novom travnjaku i stadionu, to su kapitalni projekti

Firefighter Stair Challenge

Koprivnički vatrogasci sudjelovali u humanitarnoj utrci u Zagrebu

obilazi 36 stajališta već punih 15 godina.

S radom kreće novi bibliokombi Gradske knjižnice

RIBIČKIM TURNIROM U TORČECU "SLAVI PRVI ROĐENDAN"

Branimir Dolenec: Druženjem želim zahvaliti svima koji su pomogli prije godinu dana

Spriječili veću štetu

FOTO Kućanski aparat uzrokovao požar u kupaonici, intervenirali vatrogasci i policija

Upišite pojam koji želite pretraživati