Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dignuta optužnica protiv okorjelog kriminalca i lopova

Okorjeli virovski kriminalac i lopov Zoran (41), iza kojeg je desetak presuda i prijava zbog kaznenih djela protiv opće sigurnosti, teških krađa, krađa i pomaganja u njima, sada će svoju nevinost morati dokazivati i zbog teškog ozljeđivanja poznanika Milana.

Članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Protiv Zorana općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnicu zbog sumnje da je tijekom listopada prošle godine došao u kuću prijatelja Milana u Vlaislavu, a kad je ovaj sjedio na stolici, nokautirao ga tako da je ovaj pa na pod. No, tu nije stao, nego ga je nastavio mlatiti.

– Nekoliko puta ga je još udario šakom i nogom, teško ga je ozlijedio. Milanu su višestruko slomljene nosne kosti, imao je ozljede usnice i slomio mu je tri zuba – piše u optužnici protiv Virovca Zorana.

– Ma, Milan me ugrizao za ruku pa sam ga zato udario i nastavio udarati dok je bio na podu – branio se Zoran i dodao da ga je „udarao gdje je stigao“.

Potvrdio je kako su tada u kuću ušli njegov sin i njegova supruga koji su vidjeli sukob. Taj događaj toliko ga je uznemirio da je dobio napad epilepsije, poslije čega je primio injekciju u bolnici.

– Žao mi je zbog svega, samo sam ga htio spriječiti da me grize – dodao je Zoran.

No, Zoran je, dodajmo nagovorio svog sina da prizna da je on zapravo tukao Milana. I zbog toga mu je, kaže optuženi, jako žao.

– Milan se rugao mom ocu da je glup i da ima epilepsiju. Je, ugrizao ga je, a onda se dogodilo što se dogodilo. Nisam sve najbolje vidio. Priznajem, ja sam na kraju preuzeo krivicu za teško ozljeđivanje – pravdao se Zoranov sin.

Ozlijeđeni Milan rekao je da je bio u kući i mirno jeo za stolom. Tvrdio je kako mu je Zoran prišao s leđa i odmah ga udario.

– Odmah su mi ispala dva gornja zuba. Onesvijestio sam se, a sljedeće čega se sjećam da me supruga njegova sina zalijevala vodom. Potom su otišli, a ja sam od susjeda nazvao hitnu. Inače smo bili u dobrim odnosima, nisam mu bio dužan nikakav novac, iako me Zoran optuživao da sam mu uzeo drva, ali to nikako nije točno – govorio je oštećeni Milan.

Vještaci su na kraju utvrdili kako okrivljeni Zoran uopće nije bio alkoholiziran u vrijeme napada, dok je ozlijeđeni Milan u krvi imao nevjerojatnih 3,24 promila. Zoranu u ovom slučaju apsolutno nije pomoglo što je bio trijezan, jer je morao znati da svojim postupcima može teško ozlijediti Milana.

FOTO: Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Dovršeno je kriminalističko istraživanje

Pokušaj ubojstva kod Đurđevca: Ispalio metak u mladića (24) koji je sjedio u kombiju

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest

Radi se o igru Loto 7

Koprivničanac pogodio “šesticu” i zaradio pozamašnu svotu

Ovaj se vjerojatno pripremao za post na Veliki petak

FOTO Upali mu u dom, i u škrinjama našli preko 100 kila ribe, slijedi optužnica

Uručeni novi ugovori iz projekata Zaželi - prevencija institucionalizacije

Za osam programa osigurano više od sedam milijuna eura

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati