Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ZBOG JEDNE KRIVE KARTE NASTUPIO JE TOTALNI KAOS

Dinamična skupština ribolovnog kluba: Nakon formalnosti nastupila “kartana” pa “tamburana”

Godišnja skupština ribolovnog kluba Šaran Gotalovo iz Prekodravlja prošla je malo dinamičnije nego li je itko očekivao, a morala je intervenirati i policija. Sve se dogodilo, kako neslužbeno doznajemo, nakon same skupštine. Ribolovne stvari nisu bile povod ovom incidentu u kojem su se fizički obračunali četvorica članova kluba. Sve je bilo idilično i skupština ribolovnog kluba tekla je sasvim normalno. Formalnosti su prošle, izvještaji su izglasani bez glasova „protiv“ ili „suzdržan“ i onda su počele aktivnosti zbog kojih je i 95 posto članova došlo. Oformile su se četvorke, raspakirale nove karte za belot i zabava je počela. No, jedna kriva karta pokvarila je sve i tad je nastao pravi kaos. Dvojica kartaša su se zakačila, bilo zbog krivo odigranog poteza ili možda pokušaja varanja na kartama, to nismo uspjeli doznati.

– Slijedom Vašeg upita, izvješćujemo vas da su u subotu, 24. veljače u 23:15 u Društvenom domu u Gotalovu trojica muškaraca starosti 54, 50 i 47 godina narušavali javni red i mir na način da su se 54 i 50-godišnjak verbalno i fizički sukobili – odgovorili su nam iz PU koprivničko-križevačke. No, nevolja ne dolazi sama. U sukob se tada umiješao 47-godišnjak i sad je već troje pojedinaca bilo u zavadi. Kako to i biva u životu, najviše je stradao mirotvorac koji je pokušao smiriti situaciju. Naime, taj je 45-godišnjak i jedini od svih zadobio ozljede koje mu je nanio treći sukobljeni.

– Tom je prilikom 47-godišnjak 45-godišnjaku nanio lake tjelesne ozljede. Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv trojice počinitelja podnesen je optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda – naveli su iz policije. No, tamo su podsjetili da napadnuti i ozlijeđeni ribič ima pravo tražiti i zadovoljštinu na sudu u privatnoj parnici.

– Također, oštećeni 45-godišnjak ima mogućnost pokretanja privatne tužbe protiv 47-godišnjaka na temelju članka. 117 st. 1. Kaznenog zakona, zbog nanošenja lakih tjelesnih ozljeda – istaknuli su u MUP-u.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JEZIV SLUČAJ NASILJA U OBITELJI

Nezaposleni nasilnik (23) iz okolice Križevaca vukao baku za uši jer mu ne da novac

investicija vrijedna 67 tisuća eura

FOTO Kozarevac dobiva novi kružni tok u središtu naselja

UMIROVLJENI BRANITELJ NAJVEĆI JE PROIZVOĐAČ TREŠANJA U KRIŽEVAČKOM KRAJU

VIDEO Dragutin ima čak tisuću stabala trešanja. Mraz mu je ove godine uništio dvije trećine prinosa

ISPRAVLJENA NELOGLIČNOST ZA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Stjepan: “Zahvaljujući Podravskom, izmijestili su znakove s nogostupa”

OPĆINA FERDINANDOVAC PROSLAVILA DAN OPĆINE

FOTO/VIDEO Maletić: Više od 30 mladih obitelji zadržali smo u Ferdinandovcu, a otvorili smo i novu odgojnu skupinu u vrtiću

LOŠE PROLJETNE IGRE ZNAČAJNO UTJECALE NA PREMIJE OD TV PRAVA

Slaven u drugom dijelu sezone ostao bez gotovo 200 tisuća eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati