Dječji ljetni kamp na Cerinama

Dječji ljetni kamp i ove će godine mališanima ponuditi pregršt zabave, učenja i rekreacije kroz petodnevno druženje na Bazenima Cerine, i ove godine u četiri termina. Prvi kamp kreće 27. lipnja, drugi 4. srpnja, a za sve mališane željne dobre zabave tijekom školskih praznika osigurana su još dva termina u kolovozu, i to od 15. i od 22. kolovoza.

Ljetni kamp traje od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati, a vrijeme provedeno na Bazenima Cerine ispunjeno je druženjem, dobrom zabavom i rekreacijom. Svaki dan započinje upoznavanjem raznih sportova ili vatrogasaca, a nastavlja se kreativnim radionicama te naravno, nezaobilaznim igrama na vodi. Svaki polaznik na kraju Kampa dobit će mali poklon i uspomenu na sudjelovanje. Broj djece ograničen je na 20 (plivači i neplivači), a s njima će tijekom cijelog kampa biti stručni treneri i osoblje Bazena Cerine. Cijena je 600 kuna, uz 50 posto popusta na drugo i svako sljedeće dijete, a broj polaznika je ograničen. Informacije i rezervacije: recepcija.cerine@komunalac-kc.hr, 048/240-570.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI