Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dodijeljene nagrade Stjepan Kranjčić

Na završnoj svečanosti 14. Susreta hrvatskoga duhovnoga književnoga stvaralaštva Stjepan Kranjčić, održanoj u velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima u subotu, dodijeljene su nagrade autorima najboljih radova. Više je književnih radova javno izvedeno, a predstavljen je i  zbornik najuspjelijih radova „Istini u pohode“.

U žanru kratke priče prva je nagrada pripala Milivoju Pašičeku iz Zagreba za priču „Ak negdo vse zna, Bog to zna“, druga nagrada Tomislavu Žigmanovu iz Subotice u Republici Srbiji za priču „Lajčina prazna putna torba“, a treća nagrada Lajči Perušiću iz Zagreba za priču „Ukradena dolina“. Predstavnici pokrovitelja dodijelili su 1500 kuna prvonagrađenom autoru, dok je drugi dobio 1000, a treći 500 kuna. Na natječaj se javilo 135 autora iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije i Italije s ukupno 205 književnih radova, od čega ih je 35 ušlo u zbornik. Nagrađeno je sveukupno 15 radova.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati