Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
u hrvatskom vrhu

Dokaz da smo grad sporta, stigla velika priznanja za koprivničke gimnazijalce i ‘male Radiće’

Da je Koprivnica uistinu grad sporta potvrđuju nam i velika priznanja koja su sletjela u Gimnaziju Fran Galović, odnosno Osnovnu školu Braće Radić. Naime, njihovi sportaši pokazali su se ponajboljima u Hrvatskoj na školskim sportskim aktivnostima, za što su im sad uručena i priznanja.

Tako su gimnazijalci, kroz natjecanja u 11 sportova, osvojili odlično drugo mjesto u konkurenciji 430 hrvatskih srednjih škola. U leđa gledaju samo zagrebačkoj Sportskoj gimnaziji. Boje škole branilo je 162 učenika i šest profesora, a zanimljivo je naglasiti da je koprivnička Gimnazija među prvih 20 pozicioniranih škola, iz brojem stanovnika najmanjeg grada.

– Kad naša škola gotovo kontinuirano u zadnjih desetak godina bude među tri najbolje u Hrvatskoj onda to sigurno nešto znači. Brendiranje Grada i Županije kroz školski sport je još jedna promo niša koju treba koristiti, a ovo je priznanje za trud i rad svim učenicima i nastavnicima, te roditeljima i sportskoj zajednici – poručio je ravnatelj Vjekoslav Robotić.

S druge strane, mladi sportaši iz Braće Radić osvojili su treće mjesto u ukupnom poretku, a koliko je taj rezultat velik dokazuje nam brojka od 1000 škola, koliko ih se natjecalo. Također, treba pohvaliti i profesoricu Jasminu Markić, koja je dobitnica godišnje nagrade za doprinos razvoju školskog sporta u Hrvatskoj.

FOTO: Ustupio Krešimir Grgac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLIJEDI PRIJAVA ZAVODU ZA SOCIJALNI RAD

Djeca na romobilu izletjela pred auto, ozlijeđena su

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati