Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dom zdravlja u Đurđevcu dobio oftalmološku ordinaciju

U Domu zdravlja u Đurđevcu od danas, ponedjeljka i službeno s radom počinje specijalistička ordinacija oftalmologije i optometrije. U ordinaciji će raditi dr. Blaženka Topolčić Blažek koja i živi u Đurđevcu, a dosad je radila u virovitčkoj bolnici.

-Ordinacija će ponedjeljkom i utorkom raditi poslijepodne, a srijedom, četvrtkom i petkom prijepodne. S početkom rada ordinacije u Đurđevcu smanjit će se lista čekanja, a stanovnici Đuređvca i okolice dobili su jednu od najsuvremenijih oftalmoloških ordinacija. Idući korak u Đurđevcu je rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja – kaže Mirjana Hanžeković, ravnateljica županijskog Doma zdravlja.

U nabavu suvremene medicinske opreme potrebne za rad ordinacije uloženo je 300.000 kuna, a potrebna sredstva osigurala je Županija. Tako je ordinacija opremljena sa suvremenim OCT uređajem, dijagnostikom za lasersko slojevito snimanje mrežnice, vidnog živca i rožnice.  

-Naš cilj je i stanovnicima Đurđevca i okolice omogućiti dostupnost svih zdravstvenih usluga, kao i modernizirati Dom zdravlja, što potvrđuje i otvorenje oftalmološke ordinacije. Nadam se da će i gradska vlast to učiti pa da od njih neće sijevati samo kritike nego i pokoja pohvala – kaže župan Darko Koren.

Dr. Blaženka Topolčić Blažek istaknula je kako ordinacija ima najsuvremeniju opremu te da će se u njoj obavljati i manji kirurški zahvati.

-Zahvaljujem županijskom Domu zdravlja i Županiji na nastojanju da se otvori ordinacija, kao i ulaganjima u njeno opremanje – istaknula je dr. Blaženka Topolčić Blažek.  

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI