Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dom zdravlja u Đurđevcu dobio oftalmološku ordinaciju

U Domu zdravlja u Đurđevcu od danas, ponedjeljka i službeno s radom počinje specijalistička ordinacija oftalmologije i optometrije. U ordinaciji će raditi dr. Blaženka Topolčić Blažek koja i živi u Đurđevcu, a dosad je radila u virovitčkoj bolnici.

-Ordinacija će ponedjeljkom i utorkom raditi poslijepodne, a srijedom, četvrtkom i petkom prijepodne. S početkom rada ordinacije u Đurđevcu smanjit će se lista čekanja, a stanovnici Đuređvca i okolice dobili su jednu od najsuvremenijih oftalmoloških ordinacija. Idući korak u Đurđevcu je rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja – kaže Mirjana Hanžeković, ravnateljica županijskog Doma zdravlja.

U nabavu suvremene medicinske opreme potrebne za rad ordinacije uloženo je 300.000 kuna, a potrebna sredstva osigurala je Županija. Tako je ordinacija opremljena sa suvremenim OCT uređajem, dijagnostikom za lasersko slojevito snimanje mrežnice, vidnog živca i rožnice.  

-Naš cilj je i stanovnicima Đurđevca i okolice omogućiti dostupnost svih zdravstvenih usluga, kao i modernizirati Dom zdravlja, što potvrđuje i otvorenje oftalmološke ordinacije. Nadam se da će i gradska vlast to učiti pa da od njih neće sijevati samo kritike nego i pokoja pohvala – kaže župan Darko Koren.

Dr. Blaženka Topolčić Blažek istaknula je kako ordinacija ima najsuvremeniju opremu te da će se u njoj obavljati i manji kirurški zahvati.

-Zahvaljujem županijskom Domu zdravlja i Županiji na nastojanju da se otvori ordinacija, kao i ulaganjima u njeno opremanje – istaknula je dr. Blaženka Topolčić Blažek.  

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DIO NJIH JOŠ UVIJEK ČEKA ISPLATU POTPORA

Agencija za plaćanja ima obavijest za poljoprivrednike

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Trgovački lanac iz prodaje povlači prehrambeni proizvod zbog otkrivene opasne bakterije

FARMACEUTSKA TVRTKA PRIJAVILA HALMED-U

U tijeku je nestašica poznatih tableta za visoki krvni tlak

NEĆE GA BITI DO VELJAČE IDUĆE GODINE

Farmaceutska tvrtka prijavila nestašicu poznatog lijeka za snižavanje kolesterola

MISLI NA ZDRAVLJE

Visoke razine kolesterola u krvi mogle bi izazvati još jedan ozbiljan zdravstveni problem

POTPORE

Agencija za plaćanja ima važnu obavijest za poljoprivrednike

Upišite pojam koji želite pretraživati